27 Juni

2013-06-27 @ 23:11:00 Elin Kommentarer (6)
Hej! Ledsen att jag inte bloggat på typ någa dagar, men har inte haft tid liksom. Igår så åkte jag till stan med Julia och Ida. Ida var tvungen att åka hem ganksa tidigt för hon skulle packa. Jag köpte en svart långklänning fårn gina . Idag var jag hos tandläkaren på förmiddagen. Kom hem och åt typ, packa och tog en lite springrunda sådär. Vist är man duktig! Aja imorgon bär det väg till London är sjukt taggad. Ska ta massa bilder, lovar. Kan dock inte lova att jag bloggar i london men får se hur det är med uppkplig och sånt för i sånna fall kan jag ju göra nått inlägg från mobilen. Aja vi får se. 
 
 


Hola

2013-06-25 @ 16:43:00 Elin Kommentarer (0)
Hej! Vaknade fett sent idag, typ klockan två. Men blir lite arg då för hela dagen är liksom borta då, men, men ska iaf åka till Evelyn strax. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på med det blir säkert nått kul! Vi hörs senare, puss! 
 
Två bilder från igår!
 
 


Inspo bal

2013-06-25 @ 00:59:00 Elin Kommentarer (0)
Hej!
Idag har vaknade jag runt tolv och tog det lite chill solade lite och så på förmiddagen! Mamma kom med donken till mig till lunch och så. Runt tre så åkte jag till Natalia vi åkte och badade kollade film och hade jätte mysigt med glass och kakor osv. Vi tog lite bilder vid badet och så med Natalias kamera så kanske lägger upp några bilder senare. 
 
Ville ha lite inspertion till balklänning nästa år! Jag vet att det är fett långt kvar men ville kolla runt lite. Kollade även runt på några sidor på internet där dom sålde klänningar, men hittade ingen som jag värkligen tyckte var fin. Undrar om någon vet nån bra sida eller affär i stockholm där man kan hitta fina balklänningar, hittade dessa bilder på tumblr så vet inte vart man kan hitta likande? 
 

 


23 juni

2013-06-24 @ 12:26:28 Elin Kommentarer (0)
 Hej!
Rebecka hämtade up mig med sin moppe typ vi kanske klockan 1. Vi skulle till centrum och rebecka skulle handla en väska på hm, men som tyvvärr var slut. Jag skulle ju köpa en sån där långklänning men det vart inget för de fanns ingen som var tillräckligt lång osv. Men ska köpa det i london hade jag tänk. Sen så åt vi till Luch på tacobar. Aja och sen åkte vi hem till rebecka och chilla lite där och så.
 
 

 

London 5 days left.

2013-06-23 @ 12:34:00 Elin Kommentarer (1)
Åhh vad jag längtar till London, ska värkligen se till att shoppa gärnet där! Victoria secret längtar jag till mest, har alltid vetat komma in i en sån butik ska shoppa massor med underkläder, bikinis och kanske mjukiskläder. Prio ett på listan är en michel kors väska. Men vi får se om jag hinner ångra mig eftersom de är rätt dyra och kommer inte kunna köpa så mycket annat då, så vi får se! Kanske kommer Johanna in till London också men vi får se om hon kan! 
 
Idag ska jag åka till haninge centrum med Rebecka, tänkte köpa en sån där maxidress får se om det finns nån bara. Aja vi hörs senare.
 
 
 


22 juni

2013-06-22 @ 18:37:00 Elin Kommentarer (0)
Hej! Igår var det midsommar, var som sagt på farmor och farfars landställe. Jag vann på frågesporten! Fick en gummiboll, mössa, fotboll och godis, haha! Kunde inte blogga därifrån tyvärr för det var så dålig tekning. 
  
Imorse tog jag en liten jogg med farfar! Han var lite seg -.- haha, men det är ju roligare att springa med en lite långsammare än en snabbare! Vi åt lunch hos dem och sen drog vi hem. Kom hem typ precis och ska äta middag nu, så hej då på er!
 
 

 

Saknar dig Quinni

2013-06-22 @ 17:44:00 Elin Kommentarer (0)
Hej! Åhh tycker det är så tråkigt att vi lämnat tillbaks Quinni! Att inte åka till stallet och träffa honom känns så jobbigt! Man blir så himla sugen av att åka och rida, nu när det är sommar och allt. Fyy fan vad jag saknar tiden med Quinni.
 
Han har gjort mina dagar i nio månader nu! Quinni har varit en ängel även om han varit rikitg busig ibland. 
Men de gillar jag med honom. Han gör inte alltid som man säger, han gör på sitt eget vis vilket kan vara rikitg jobbigt. Han inte är som alla andra. Han är en utmaning och det älskar jag!
 
Under den här tiden som jag har haft honom har jag lärt mig så himla mycket. Den här ponnyn har get mig så mycket kunskap. Han är gammal och han vet hur allt ska gå till och gör man inte som han vill, ja då är det nästan kört. Dressyr var han grym på gjorde man rätt, då blir det alltid bra. Aldrig någonsin har jag haft så kul som när jag ridit Quinni. Att rida ut var nog det bästa. För man märkte hur mycket han tycker om det.
 
Fyy fan vad jag saknar dig! :,(
 
 


Midsommar

2013-06-21 @ 11:22:00 Elin Kommentarer (0)
 Hej! Nu ska jag till farmor och farfars landställe på gålö. Vi ska åka nu så hinner inte skriva mycket mer.
 
Outfit idag.
 
 Tröja från bondelid och shorts från hollister, klocka DW.
 


Juicy couture

2013-06-20 @ 17:37:00 Elin Kommentarer (0)
Hej, idag har jag på förmiddagen varit i stallet och gjort rent lite skåp vi haft där. Sen har jag även rensat ut boxen med torv, det tog 3 timmar och är inte ens klar än, orkar inte! Aja får göra klart det någon annan dag! Strax ska jag åka till Klara i alla fall. Så vi kanske hörs senare!
 
Jag åker ju till London snart och då tänkte jag kanske köpa nått från juicy couture, skulle så gärna vilja ha något där ifrån!
 
 

 

19 juni

2013-06-19 @ 23:58:00 Elin Kommentarer (0)
Hej allihoppa! Kom precis hem från Evelyn, åkte ditt typ klockan sex/sju! Vi typ kolla på film och typ prata bara. Egentligen var tanken att jag skulle åka till hornstull och träffa Linus igen men det var ju för fan buss streak så man blir ju arg, aja det är som de ä! Nu ska jag gå och lägga mig!
 
Johanna kommer åka till england nu, kommer sakna henne! Hon ska vara bort en månad kan ni fatta!?.. Så hon kommer inte ha så mycket tid att blogga, men hon sa till mig att hon skulle leta upp nått internet cafe nån gång ibland och blogg lite kankse. Men hon skulle se hur det blir. Annars får ni stå ut med bara mig ett tag! 
 
 
 
 

Godmorgon

2013-06-19 @ 16:49:00 Elin Kommentarer (0)
 Hej! Vaknade halv tre idag, haha! Såå konstigt eftersom jag inte la mig så jätte sent igår! Men, men nu är jag vaken. Vi lämnade Quinni i går kväll, så sorligt. Asså det känns så konstigt att inte åka till stallet något mer. Men vi kommer att hälsa på honom i sommar, så jag kommer ju se han mer. Men fy fan vad jag kommer sakna honom  kommer inte se han varje dag som jag gjort i nio månader nu. Jag kommer säker också tappa massor av ridning oxå eftersom jag inte kommer rida lika mycket nu på sommaren. Men ridläger blir det ju i alla fall med Matilda, denna gång i skåne! Är så taggad kommer bli super kul!
 
Ligger fortfarande i sängen!
 
 För er som undrar var det är för sida så är det en sida som säljer häst grejor!
 

  

Tjejmiddag

2013-06-18 @ 22:05:00 Elin&Johanna Kommentarer (0)
Hej! 
Klara, Natalia, Johanna och Ebba kom till mig runt 6/7 typ. Vi åt lite sen så kollade vi film Barnhemmet, var första gången jag såg den och den var bra! Den var ganska läskig men inte för läskig, så det var ju bra. Dock gillade jag inte slutet.. Nu ska vi sova typ, så hej så länge.
 
Glömde säga att Johanna är jätte glad för att hon har tagit bort sin tandställning idag! :D
  
Lite bilder från ikväll.
 
 
 
 
 

 
 

17 Juni

2013-06-17 @ 15:20:00 Elin Kommentarer (0)
Tjena!
Idag har jag på förmiddagen varit hos Quinni. Som ni kanske förstår, haha, så har vi inte lämnat tillbaks Quinni än! Vi ska tydligen göra det på Tisdag istället! Så jag har några extra dagar med min älskling! Har även tapeserat lite mer i mitt rum! Det har gått ganska bra, är snart klar! Senare ikväll så kommer Ebba, Klara, Johanna och Natalia. Kankse nån mer också, vi får se! 
 
 

 
 

Resfeber

2013-06-16 @ 23:22:00 Johanna Kommentarer (0)
HERREGUD!! Jag fick nyss panik övar att jag åker till England på torsdag, jag är grymt nervös jag kommer lixom vara borta i en månad! :O För först åker jag på språkresa till Brighton <3  i tre veckor med min kompis Henrietta, och sista veckan när språkresan är slut kommer mina familj och hämtar mig då vi åker och bor i London i en vecka. sista veckan med familjen passar jag på att shoppa järnet :)! Hur som hels började jag packa i morse men eftersom halva packningen fattades åkte jag och mamma in till stan. Där vi växlade pengar och shoppade de sista till resan. Packningen är nu med klar men ska nog dubbel kolla om jag fick med allt :)Henrietta
 
Även om allt är under kontroll nu så har jag fått värsta resfebern. Jag och min kommpis Henrietta kommer ju lixom bo i en helt främmande familj i tre veckor :S
 
 
 

 

Q / A

2013-06-16 @ 20:57:00 Elin Kommentarer (0)
Sofi / Q
Vart har du köpt klänningen?
Elin / A
På en affär som heter DM-retro.
 

 
Anonym / Q
Vart kan man köpa blusen?
Elin / A
Om du bor i Stockholm kan du köpa dem exempelvis på NK eller i PK huset på en affär som heter Mahilde. 
 


Gårdagen!

2013-06-16 @ 20:37:00 Elin Kommentarer (0)
Hej! Igår så kom johanna till mig runt fyra typ och då så hjälpte hon mig att tapetsera lite i mitt rum. Sen typ runt tio så bestämde vi oss för att träffa Linus så vi åkte in till stan. Vi träffa dem vid hornstull gick runt lite grann där omkring och snacka typ sen behövde vi åka hem fett tidigt eftersom Johannas föreldrar skulle hämta oss. Johannas pappa hittade typ inte till hornstull så vi var tvungna att åka till t-centralen, där vi möte upp Klara och Ebba!
 
Hennes pappa var lite sen så medans vi väntade så tog vi ett "bad" i kungsan typ, haha!
 
 

Utgång!

2013-06-16 @ 00:57:00 Elin Kommentarer (0)
Hej! Nu ska jag och Johanna åka in till stan och träffa Linus och två av hans vänner ska bli kul. Vi skulle tydligen träffas vid horstull för dom bor där! Vi ses senare puss! 
 
 

 
 

I want.

2013-06-14 @ 23:58:00 Johanna Kommentarer (0)
Longboard! 
 Jag tänker faktiskt nog ta och köpa en longboard i sommar för jag värkligen ÄLSKAR dem! 
  


14 Juni

2013-06-14 @ 23:25:00 Elin Kommentarer (0)
Hey!
Skolavslutningen var idag, var så skönt att få sången avklarad. De gick ganska bra. Imorgon ska jag hänga med Julia in till stan och hon ska handla ett par grejer kankse tar och handlar nått skälv också får se. Men först åker jag till Quinni och måste säga hej då! För jag vet inte om jag kommer klara att se när ägaren hämtar honom imorgon kväll, får se hur jag gör. Antigen så kommer ägaren på lördag eller söndag (hoppas, hoppas söndag!). 
 
Vet inte rikitgt hur jag ska klara av morgondagen om det blir så att ägaren tar med Quinni hem. Helt ärligt så känns det som ett rent helvete! Quinni är ju min ska jag behöva lämna honom nu liksom, ähhh fyyy vad jag hatar det här! Önskar bara att han kunnde stanna hos mig!
 
Älskar dig Quinni!♥
 



S O M M A R L O V

2013-06-14 @ 21:44:00 Elin Kommentarer (0)
Asså är så lycklig det är sommarlov det vi alla väntat på! Asså är så glad för att slippa all skola. Tror jag aldrig varit så här glad över att få sommarlov, är så sjukt taggad för allt som kommer hända! Herregud den här sommaren kommer bli grym!♥
 
 



13 juni

2013-06-13 @ 15:32:00 Johanna Kommentarer (1)

Så jävla regnigt idag var tvungen att ta på mig ett par jeans. :-/ I alla fall har jag både varit på min brorsas skolavslutning och i skolan! Skoldagen gick ut på att utvärdera och titta på en fotbollsmatch men eftersom jag kom en timme försent slapp jag skriva utvärdering av terminen. Men vafan orkar inte bry mig! 

 

 Imorgon är det iallafall skolavslutning och jag vet ännu inte vad jag ska ha på mig! "har panik asså". Antingen tar jag den laxrosa klänningen med volanger eller den vita horklänningen spetsklänningen :D Är nervös för Elin som ska sjunga imorgon även om jag vet att det kommer att gå bra :)<3  

 

 Har längtat efter denna dag som in i helvete! Och jag är taggad inför min resa till London oxå åker faktiskt bara om sju dagar :D !!!!

 

 

^^ 

 


Sjuk

2013-06-12 @ 22:33:00 Elin Kommentarer (1)
Idag har jag varit hemma eftersom jag är jätte försyld och är ont i halsen och så vidare. Ville vila upp mig inför fredag få jag ska sjunga solo typ, ida ska också sjunga men i början ska jag sjunga skälv. Fråga mig inte varför jag gör detta? Vet inte riktigt varför jag gör det eftersom det är ganska pinsamt om man gör bort sig osv. Men på min konfirmation så gjorde jag ju det och det gick ju bra så vi får hoppas det går bra denna gång också! Världens sämsta låt är det också, orkar inte! Längtar bara tills det är över om jag ska vara helt ärlig! Aja sen ska jag vara med i kören oxå, hur tänkte jag där! Har inte övat ett skit. Båda dessa grejer gjorde jag bara av impuls typ har inte direkt hunnit tänka över det och det är ganska jobbigt! Men, men jag kör på yolo och hoppas det går bra!  
 
Hemma idag har jag typ kollat datorn, solat och somnade, fixa mat och åkte till Quinni en stund när jag kännde mig bättre. Sen åkte jag till min kusin som fyllde år. Aaa och nu är jag hemma!
 
 


MYSKVÄLL!

2013-06-12 @ 17:51:00 Johanna Kommentarer (0)
hej hej idag har jag hafft skolavslutning och det är SOMMARLOV :D!! Så skönt att vara lite ledig och bara ta det lungt. iallafall sitter jag nu hundvakt till världens söötaste hundvalp :) så jag hoppas ni får en lika bra kvällsom mig. :) //JOHANNA <3
 
 

 
 

New in.

2013-06-12 @ 14:18:00 Elin Kommentarer (1)
Hej! 
Igår var vi i stan med skolan och vi skulle typ svara på en massa frågor det skulle vara typ som amazing race om ni har sätt de någon gång på tv. Vi orkade inte göra klart alla frågor så vi shoppade istället. Vi gick till en affär som låg på nått konstigt ställe och jag köpte en klänning som jag ska ha på skolavslutningen på fredag. Är arg för vi slutar så sent!
 
Så här ser kläningen ut!
 
 

 
 
 

Halt häst.

2013-06-10 @ 23:29:00 Elin Kommentarer (0)
Hej!
Natten till idag så sprang min foderponny tydligen ut från stallet, dom som skulle fodra hade sätt att bokdörren typ hade losnat från en skena nått sånt. Så dom fick inte igen dörren så dom tog massor med grimskaft och lindade runt dörren så att Quinni inte skulle komma ut. Men såklart så lyckas han ut och även ut genom ytterdörren i stallet där vi har en kedja hängande. Hur han lyckades komma under den, kan man ju undrar. Men hur som helst har han blivit halt. 
 
Så vi kommer inte lämna tillbaks Quinni imorgon som planerat eftersom han är halt och inte kan åka transport då. Så vi får se vad som händer om det blir bättre eller sämre. Jag tycker det är synd om Quinni för han har ont. Men endå känns de skönt att slippa lämna honom imorgon. Nu får jag ju va med honom lite längre! Men ändå hoppas jag ju förstås för hans skull att han blir frisk så fort som möjligt.
 
Gammal bild från i vintras. 
 


9 Juni

2013-06-09 @ 18:59:00 Elin Kommentarer (0)
Tjena mors! Idag har ja först på morgonen ridit ut med Cornelia. Egentligen var tanken att vi skulle bada med hästarna, men vädret var ju inte så bra eftersom det rengade och oskade typ så vi struntade i det och bara red ut lite! 
 
Sen när jag kom hem var klockan runt 12 och då kom Johanna hem till mig och vi åkte in till stan eftersom vädret blev mycket bättre. Tanken var att vi typ skulle ta en lunch med Klara typ men det fucka up sig. Så det blev inget, aja. Jag och johanna köpte inget men vi ska åka in igen nån gång i veckan och köpa lite kläder som vi kollat på idag. Vi hann liksom aldrig köpa nått eftersom johanna var tvungen att åka hem mitt i allt men det gjorde inget, hade endå inte tillräckligt mycket pengar med mig endå! 
 
 


HELLU!

2013-06-07 @ 22:36:00 Johanna Kommentarer (55)

Hej hej! Allihopa idag är det fredag och jag varit och shoppat med syrran :)

Jag har varit sjukt trött hela dagen.. Eftersom jag var uppe till kl:5 inat med Elin, klara och Julia. Då senare på morgonen vid nio tiden då (vi vilade ut)  blev vi väckta av en mystik snickare som skulle fixa någonting i Julias rum så vi var tvungna att gå ut. Så jag har max sovit 5 timmar inatt! iallafall så hade jag en super mysig kväll igår med mina vänner då vi hade myskväll och spa. Hoppas vi gör om det snart igen :D 

 
 
 
 

 

Inge mer plugg

2013-06-06 @ 14:29:00 Elin Kommentarer (0)
Äntligen är det slut, skolan är inte slut men alla prov osv är avklarade. Och det känns så bra, åhh har värkligen saknat att ta det lungt och nu får jag göra det! En vecka kvar sen är det sommar lov, yeeah! 
Idag har jag tävlat på Syndby och det gick inte bra kan jag ju säga.. Men orkar skriva om det nu. Kom precis hem. Senare idag ska jag till Julia o sova där med några andra oxå. Får se vilka vi blir mer för de är inte rikitg bestämt ännu. Men johanna ska iaf oxå dit så det blir väl antingen hon eller jag som hör av oss senare!
 
Under sommaren ska jag:
  • Göra om mitt rum.
  • Jobba.
  • Till London och shoppa.
  • Skaffa moppekort.
  • Ridläger i skåne.
  • Ska till Finland där mina farmor och farfar har landställe.

Annars har jag inte så mycket mer planerat ska väl till landet osv, men det är inte bestämt när. Ska även kanske till Rebeckas land nån gång, men vi har ej planerat så mycket får se hur det blir. 
 
 

 
 

Planer.

2013-06-06 @ 12:59:00 Elin Kommentarer (0)
Torsdag: Hopptävling på morgonen, spakväll hos Julia.
Fredag: Sover hos Julia så lär väl hitta på något kul på dagen oxå. Hopplektion på blåkulla på kvällen. Ska träffa Evelyn nån gång under dagen oxå, få se när.
Lördag: Ska va med Rebecka, kanske sover över.
Söndag: Stan med Johanna och lunch med henne och Klara. Sen ska jag oxå nån gång under dagen rida med Cornelia.
 
Förra sommaren.. Längtar så mycket en vecka kvar bara, sen 10 veckor ledigt! :D
 

 

Todays

2013-06-02 @ 16:13:00 Johanna Kommentarer (0)
Gud vad varmt det är idag det är ju nästan galet! Tänker nog åka och bada snart. Klockan är snart två och jag sitter ute och pluggar tills provet på tisdag det känns så jävla trist att behöva plugga på helgen när det är så varmt.
Jag längtar så efter att få ha sommarlov och resa bort och slippa allt. I alla fall så är det sista provet för terminen på tisdag och sen är det slut så det känns i alla fall bra! Så det blir nog ganska uppbokad idag men om jag får tid över åker jag och elin nog till klara, för att fixa headern. Jag är så taggad till sommarlovet räknar nästan minuterna! :D

Här är några av bilderna som jag, Klara och Elin tog i stan igår!
  
 
Vill även säja att igår var bästa kvällen på länge hade så kul! :D
 

 

Design av Tasnim
Design och header av Klara Klasson