London wanties

2013-05-31 @ 21:25:00 Elin Kommentarer (1)
Fan vilken stressig dag, fuck skolan orkar inte. Först hade jag kör sen sångcoatch sen efter det så skulle jag skriva ett prov. Efter det så hann jag inte ens äta lunch för skulle skriva klart en jävla jobbig kemi uppgift, sen var det matte efter det så var jag tvungen att stanna kvar efter skolan hur länge som helst eftersom jag inte blev klar med kemi grejen. Sen efter det var det bara att skynda sig hem för att sen äta nått, hann typ inte ens äta fören jag var tvunga att åka till ridningen. Sen efter så kom jag hem och åt middag och tack och lov, jag är inte död. Nu ska jag måla mina naglar, sen bara gå och sova för har haft en sån jävla stressig vecka och är så trött. Har inte hunnit ta hand om Quinni eftersom jag haft så mycket att göra i skolan. Mamma har fått ta han flera dagar i rad nu. Åhh orkar inte blir så depp när jag inte hinner träffa Quinni. 
 
Imorgon ska jag åka till Quinni på förmiddagen sen ska jag plugga. Vi får se hur mycket det kommer bli av det. Sen ska jag åka in till stan och ta lite bilder med Klara och Johanna och kanske shoppa en klänning till skolavslutningen.
 
Det här är lite av det jag tänkte köpa i London! Ska nämligen åka dit i sommar är fett taggad eftersom jag har sparat massa pengar. Har 5 000 just nu får se hur mycket jag har kvar tills london men ska iaf försöka se till att ha kvar typ 4 000.
 
 

 

Design av Tasnim
Design och header av Klara Klasson