Byta blogg

2013-08-21 @ 20:04:00 Elin Kommentarer (15)
Hej allihoppa! som sagt skolan har ju börjat som vanligt igen idag har vi hemstudiedagar då vi ska göra massa uppgifter, inte så kul. Men skönt att få vara hemma. Hade utveckligsamtal idag på morgonen typ vid nio så behövde gå upp ganska tidigt endå. Imorgon ska jag och klara fota och klara ska hjälpa mig med en design till min nya blogg. Eftersom jag ska skaffa en egen blogg, de ska även Johanna. Till sommaren nästa år har vi planerat att komma tillbaka till denna blogg igen men vi får se hur de blir med den saken. Aja ha de bra så länge.
 
 

 

Ledsen för bad uppdatering

2013-08-20 @ 16:24:00 Elin Kommentarer (0)
Hej! Det här är typ första inlägget för mig på super länge är ledsen för de, jag lovar att skärpa mig! 
 
Idag var det första skoldagen efter sommarlovet! Nian asså de är sjukt va tiden gått så fort känns som de var igår man började sexan liksom! Men men lite kul är de ju ändå att komma tillbaka, träffa alla kompisar igen osv. Men herre gu vad den här sommaren varit bra har lärt känna så sjukt många nya människor och har haft såå sjukt kul kommer aldrig glömma dessa underbara dagar på AW, Findland, Dalarna, London och de dagarna då jag varit hemma med kompisar har också varit helt underbara. 
 
  


Träna, Äta, Mysa

2013-08-10 @ 16:43:00 Allmänt Kommentarer (1)

Hej snyggingar :)!

Hoppas ni mår bra och njuter av den sista tiden på sommarlovet! Idag har jag varit ute och tränat kondition/styrka:) Eftersom jag har varit bortrest mycket i sommar har jag inte orkat eller haft tid att träna så mycket, Så nu ska jag försöka att komma igång igen :) Men Nu känner jag bara för att chillar en stund innan jag ska gå på nästa promenad :O 


 
 
 
//johanna ♥
 

hej hej

2013-08-08 @ 21:42:00 Johanna Kommentarer (0)
 bjuder pen en bild :D
 
//Johanna

I Want !

2013-08-05 @ 22:34:00 Johanna Kommentarer (0)

Hej allihopa!  :)

kollade runt på internet idag på kläder och hittade två grymt snygga pikétröjor på Jack Wills som jag tänkte beställa nån gång i sommar antagligen imorgon :D men får se om jag orkar..<3

 

 

 
 
 

// Johanna <3

 
 
 
 
 

Jack Wills

2013-08-05 @ 22:01:00 Johanna Kommentarer (0)
New in
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// Johanna <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgon?

2013-08-05 @ 21:36:00 Johanna Kommentarer (0)

Vaknade sjukt sent idag :/ så det blev ingen frukost tänkte iallafall ta och hitta på något under dagen. Jag kanske tar och målar lite med min syster men jag vet inte. Har iallafall inga planer i veckan så det blir väll rätt lugnt :) Men i kväll åker jag till Alby men Julia och badar :)

 

Outfit

 
// Johanna <3
 
 
 
 
 
 

 


Home

2013-08-01 @ 22:04:00 Elin Kommentarer (0)
Hallå! Har precis kommit hem hade tänkt att äta och sen sova typ ät super trätt har åkt tåg i två timmar, inte för att de tar på krafterna speciellt mycket men haha! men blir ju trött. Är hemma imorgon fredag och lördag sen på söndag så är det avgång till skåne med Matilda! Ska på Ridläger där, kommer bli superkul!
 
I dalarma så har vi handlat i sågmyra, haha! Har köpt en till bonelid tröja eller kofta. Den är svart. Sen har vi väl mest chillat, badat, osv. Har i alla fall varit jättekul och jag hoppas vi gör om det! Aaa de var väl de, ha det bra så länge!
 
gammal bild på mig och Rebecka
 
 
 

Design av Tasnim
Design och header av Klara Klasson